We are Cosmo

Nederland

Over We are Cosmo

Als full service entertainmentbedrijf bieden wij, naast de beste professionals, innovatieve activiteiten voor het entertainmentprogramma op jouw camping of vakantiepark. Samen laten we jouw gasten optimaal genieten tijdens hun verblijf. Jaarlijks maken in binnen- en buitenland meer dan 200 van onze entertainers van elk moment een feestje. Het creëren van onvergetelijke herinneringen vinden wij het allerleukste om te doen. En daarvoor halen we alles uit de kast!

Cosmo Entertainment

JOIN US! De gehele dag bezig zijn met sport- en spelactiviteiten, avondentertainment en een uitgebreid kidsprogramma is waar jij vrolijk van wordt. Jij bezorgt jong en oud(ers) een onvergetelijke tijd tijdens hun vakantie. Tijdens het organiseren en begeleiden van activiteiten kan jij je enthousiasme en creativiteit méér dan kwijt. Niet alleen de gasten bevinden zich in vakantiesferen, maar jij ook. Die glimlach krijg je gewoonweg deze zomer niet van je gezicht af!

Wat ga je doen bij Cosmo Entertianment? 

Je staat op het punt om een uitdagende en leerzame stap te maken binnen de entertainment- en recreatiebranche. Werken op een vakantiepark vereist een flexibele en enthousiaste houding. Jij bent de spreekwoordelijke held(in) van de kinderen, de allemansvriend, de sfeermaker en samen met jouw team de organisatie van een gevarieerd aanbod van activiteiten. Daarnaast ben je tevens het visitekaartje van Cosmo en het vakantiepark. Dit betekend dat je altijd een 100% smile op je gezicht hebt en de verwachtingen van de gasten probeert te overtreffen. 

Over Cosmo

Wij geloven in het talent van jonge mensen. Dat is de reden waarom we mensen opleiden in de wereld van hospitality zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot jonge professionals om trots op te zijn. In binnen- en buitenland bieden wij opleidingen, trainingen, stages en werkervaring. Jaarlijks bezorgen onze hospitality en entertainment talenten en professionals hun gasten een onvergetelijke tijd bij onze partners en klantrelaties. 

Hospitaltiy starts with us! 

Cosmo Entertainment ► Join us!

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door We are Cosmo

Sector
Leisure & Hospitality
Aantal medewerkers
+/- 150 medewerkers
Locatie
Nederland