Persbericht – Leisureworkers: Het nieuwe platform dat talent en toerisme verbindt, zowel nationaal als internationaal

Utrecht, 27 november 2023 – Ondernemer Silvijn van Pinxteren introduceert met trots zijn nieuwe onderneming, Leisureworkers. Dit innovatieve platform heeft als missie om getalenteerde professionals te koppelen aan uitdagende vacatures...
Geplaatst in: Werkgever
27 november 2023
Persbericht – Leisureworkers: Het nieuwe platform dat talent en toerisme verbindt, zowel nationaal als internationaal

Utrecht, 27 november 2023 – Ondernemer Silvijn van Pinxteren introduceert met trots zijn nieuwe onderneming, Leisureworkers. Dit innovatieve platform heeft als missie om getalenteerde professionals te koppelen aan uitdagende vacatures in de toeristische sector, zowel binnen Europa als daarbuiten. Hiermee biedt Leisureworkers niet alleen carrièrekansen, maar ook onvergetelijke ervaringen.

Leisureworkers is geboren uit de visie van Silvijn van Pinxteren om mensen de mogelijkheid te geven hun vaardigheden te ontwikkelen terwijl ze genieten van de culturele diversiteit die werken in de toeristische sector met zich meebrengt. Het platform fungeert als de verbindende schakel tussen talentvolle professionals en organisaties in de toeristische sector, met een sterke nadruk op het creëren van waardevolle werkervaringen.

“Leisureworkers is ontstaan uit mijn eigen frustratie tijdens mijn tijd bij Sandaya, waar ik werkzaam was als recruiter. Er ontbrak destijds een specifiek platform voor vacatures binnen deze branche,” legt Silvijn van Pinxteren, oprichter van Leisureworkers, uit. “Ons doel gaat verder dan alleen het invullen van vacatures; we streven ernaar echte kansen te bieden voor persoonlijke groei en culturele verrijking. Het draait niet alleen om werk; het gaat om het ontdekken van nieuwe culturen, het opbouwen van internationale netwerken en het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan.”

Leisureworkers beperkt zich tot het aanbieden van vacatures binnen Europa, waardoor alle bestemmingen gemakkelijk per trein of bus bereikbaar zijn. Deze strategische keuze is geworteld in de diverse duurzaamheidsambities van Leisureworkers, gericht op het verminderen van de ecologische impact van de reis- en toerismesector.

Het platform richt zich op een breed scala aan functies binnen de toeristische sector, variërend van campings tot hotels en van restaurants tot skischolen. Leisureworkers heeft al samenwerkingen opgebouwd met organisaties zoals Europarcs, Sandaya, Eurocamp en Rent-a-Tent in verschillende populaire toeristische bestemmingen. Het biedt kandidaten de kans om hun loopbaan te starten of voort te zetten in enkele van de meest adembenemende bestemmingen in Europa.

Voor meer informatie over Leisureworkers en de mogelijkheden die het biedt, bezoek de officiële website op www.leisureworkers.com.

Over Leisureworkers:
Leisureworkers is een innovatief wervingsplatform dat talentvolle professionals verbindt met carrièrekansen in de toeristische sector in het buitenland. Opgericht door Silvijn van Pinxteren, streeft Leisureworkers ernaar om niet alleen banen te vervullen, maar ook onvergetelijke levenservaringen te creëren voor mensen die hun passie voor reizen willen combineren met persoonlijke groei.

Contactgegevens:
Silvijn van Pinxteren
+31 6 27 18 56 16
hello@leisureworkers.com

Social Media:
Volg Leisureworkers op Facebook, Instagram en LinkedIn voor het laatste nieuws en updates:
– Facebook: klik hier.
– Instagram: klik hier.
– LinkedIn: klik hier.

Deel dit artikel