Sandaya

Frankrijk

Over Sandaya

SANDAYA, opgericht in 2010 door François GEORGES en Xavier GUILBERT, is een Frans bedrijf dat zich in korte tijd tot een prominente speler in de branche heeft ontwikkeld. Met de krachtige ondersteuning van diverse partners hebben we onze focus gelegd op het hoogwaardige segment van 4 & 5-sterrenaccommodaties.

We hebben onze positie verstevigd door voortdurend nieuwe campings te verwerven, wat heeft geleid tot indrukwekkende externe groei en aanzienlijke ontwikkeling. Tijdens het hoogseizoen bieden we werk aan een team van wel 2000 medewerkers, die een scala aan operationele en ondersteunende rollen vervullen.

Ons voornaamste streven is om voortdurend aan de veranderende behoeften van onze vakantiegangers te voldoen. Dit bereiken we door hen de ultieme klantbeleving te bieden op onze prestigieuze locaties. Elke dag zoeken we naar innovatieve manieren om hun verblijf steeds weer te vernieuwen, met een onwankelbare focus op kwaliteit.

Bij ons werken biedt u de unieke kans om uw professionele pad te verrijken door te leren van onze deskundige specialisten en deel te nemen aan diverse uitdagende projecten. Of u nu aan het begin van uw carrière staat of al ruime ervaring hebt, u kunt een waardevolle rol spelen in het dynamische verhaal van Sandaya. Elk jaar verwelkomen we vele getalenteerde individuen, of ze nu kiezen voor vaste aanstellingen, seizoenscontracten, stages of duale opleidingen, en die allen op zoek zijn naar een nieuw en opwindend avontuur.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Sandaya

Geen beschikbare vacatures.

Sector
Leisure & Hospitality
Aantal medewerkers
100 - 500 medewerkers
Opgerichtingsdatum
2010
Locatie
Frankrijk