La Bodega Mallorca

Spanje

Over La Bodega Mallorca

Restaurant en Wijnbar La Bodega is het resultaat van onze grote liefde voor de combinatie van wijn en tapas. Wij houden ervan als onze gasten zichtbaar genieten van onze authentieke Spaanse tapas, gecombineerd met de mooiste wijnen die onder andere Mallorca te bieden heeft. Het gezellige authentieke karakter van La Bodega en de gastvrije bediening maken een avond bij La Bodega onvergetelijk.

In 2013 opende Restaurant en Wijnbar La Bodega haar deuren aan het oudste plein van Cala d’Or. Met succes! Door het unieke concept en onze uitgebreide kaart kunt u op ieder moment van de dag binnen lopen. Diverse locals komen geregeld langs om te genieten van onze overheerlijke tapasgerechten en dat is niet voor niets. Ook de vakantieganger heeft zijn weg naar La Bodega gevonden, want de zeer gevarieerde menukaart met tapas en montaditos, pizza’s en pasta’s biedt voor iedereen wat wils. Ook wanneer u een allergie heeft, kunt u kiezen uit diverse heerlijke tapasgerechten. Wij vertellen u hier graag meer over!

Omdat La Bodega ook een ruime keuze aan kindergerechten heeft, is het een genot voor gezinnen om met elkaar uit eten te gaan. Het ijsje na de maaltijd hoort er altijd bij en dat maakt het voor de kinderen een compleet feest.

Over ons

Over ons

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door La Bodega Mallorca

Geen beschikbare vacatures.

Sector
Leisure & Hospitality
Aantal medewerkers
34 medewerkers
Opgerichtingsdatum
2013
Locatie
Spanje