FranceComfort

Frankrijk

Over FranceComfort

FranceComfort werd opgericht in 2004 en is gespecialiseerd in de verhuur en het beheer van luxe vakantieparken in Frankrijk. We hebben kantoren in zowel Nederland als Frankrijk. Vanuit Frankrijk coördineren we het beheer en vanuit Nederland regelen we de verhuur en marketing.

Hieronder vind je informatie voor toekomstige medewerkers:

Over ons
FranceComfort beheert meer dan 10 parken in Midden- en Zuid-Frankrijk. Onze parken bevinden zich in de regio’s Poitou-Charentes, Dordogne, Languedoc en Provence. In tegenstelling tot andere aanbieders, hebben wij geen duizenden vakantiehuizen van honderden vakantieparken op onze website staan. 

Wij beheren en/of verhuren vrijwel alle huizen in onze parken. Hierdoor kennen we de huizen en parken goed en kunnen we de kwaliteit waarborgen die zowel voor onze gasten als voor ons belangrijk is. Samen met onze Nederlandstalige beheerders kunnen we onze gasten verwelkomen en een vakantie aanbieden waar ze het hele jaar naar hebben uitgekeken.

Onze Missie

We streven ernaar om net dat beetje extra te bieden. Dit doen we op verschillende manieren:

  • De vakantiehuizen zijn luxe en van alle gemakken voorzien.
  • De bedden zijn comfortabel, zodat onze gasten een goede nachtrust hebben.
  • De vakantiehuizen, en met name de keuken en badkamer/toilet, zijn echt schoon.
  • Het park of de omgeving biedt veel faciliteiten.
  • Gasten kunnen de beheerders aanspreken in hun eigen taal.

Werken bij FranceComfort
Bij FranceComfort bieden we een dynamische en gastgerichte werkomgeving. We zijn voortdurend op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde mensen die ons team willen versterken. Of je nu ervaring hebt in hospitality, management, marketing, of een andere relevante discipline, we bieden mogelijkheden om je carrière verder te ontwikkelen.

Foto's

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door FranceComfort

Sector
Leisure & Hospitality
Locatie
Frankrijk